Follow us on

Zjarr në Munellë, shkatërrohet zona kryesore e rrëqebullit të Ballkanit

Zjarr në Munellë, shkatërrohet zona kryesore e rrëqebullit të Ballkanit
Një zjarr i furishëm ka përfshirë një zonë shumë të rëndësishme në rajonin Pukë-Miditë, Malin e Munellës. Prej disa ditësh (28 shtator 2018 – 01 tetor 2018) zjarri ka përfshirë disa fshatra, Lumbardh e Tuç dhe ka shkatërruar sipërfaqen pyjore përrreth fshatrave.
Related Posts