Follow us on

Kukës, kapen dhe tregtohen lepuj të egër

Kukës, kapen dhe tregtohen lepuj të egër
Javën e kaluar në portalin syrigjelber.info është raportuar për një rast të mbajtjes në kaptivitet dhe tregtimit të dy këlyshë lepur të egër (Lepus europaeus) në grupin e njohur MerrJep në Facebook. Sipas fotografisë së raportuar vihet re se qyteti se ku jeton ose ndoshta janë kapur lepujt është Kukësi dhe tregtohen prej një shume prej 100 eurosh. Kapja, mbajtja dhe tregtimi i këtij lloji është i ndaluar me ligj.
Related Posts