Follow us on

Pukë-Mirditë, prerjet e paligjshme të pyjeve vazhdojnë në zonat e fundit të mbetura me pyje

Pukë-Mirditë, prerjet e paligjshme të pyjeve vazhdojnë në zonat e fundit të mbetura me pyje
Sipas një raportimi në zonën Pukë-Mirditë, konkretisht në Malin e Munellës vazhdon prerja e paligjshme e pyjeve, duke u masakruar edhe ato pak pyje të mbetura. Pukë-Mirditë, prerjet   e paligjshme të pyjeve vazhdojnë në zonat e fundit të mbetura me pyje Duhet theksuar se veç shkeljes së moratoriumit të gjuetisë, kjo zonë është tepër e rëndëishme pasi gjendet rrëqebulli i Ballkanit, një lloj i rrezikuar në mënyrë kritike për zhdukje në nivel botëror dhe mbrojtja e habitatit është kyç për mbijetesën e këtij lloji.
Related Posts