Follow us on

Bushtricë, banorët e fshatit vrasin ariun e murrmë

Bushtricë, banorët e fshatit vrasin ariun e murrmë
Në fashtin Vilë, njësia administrative Bushtricë (Kukës) është vrarë një ari të murrmë (Ursus arctos) në muajin tetor 2017. Sipas raportimit kanë qënë pikërisht banorët e fashatit që e kanë vrarë këtë lloj të mbrojtur pasi, sipas tyre ariu i kishte dëmtuar të mbjellat dhe kishte sulmuar dy persona. Gjithashtu për këtë rast kanë shkruar të gjitha mediat në vend.
Related Posts