Follow us on

Durrës, tjetër breshkë deti e vrarë

Durrës, tjetër breshkë deti e vrarë
Një tjetër raportim lidhur me “vrasjen” e breshkave te detit është raportuar këtë mëngjes në faqen syrigjleber.info. Sipas raportuesit, lajmi është bërë i njohur nga një faqe në rrjetet sociale “Anna Media” dhe menjëherë është raportuar tek portali syrigjelber.info. Nga fotot duket se breshka e detit mund të jetë goditur në kokë, goditje e cila dyshohet të jenë dhënë nga peshkatarët. Breshka e detit (Carreta carreta) e gjendur në zonën e Gjirit të Lalzit ka nje status vulnerable sipas listës së kuqe të IUCN. Raportimi: https://bit.ly/2I8NvfI  
Related Posts