Follow us on

Shkodër, kapen dhe tregtohen 2 këlysh ujku

Shkodër, kapen dhe tregtohen 2 këlysh ujku

Veç lepujve të egër, arinjëve të murrmë, shqiponjave etj, online shiten edhe uqër. Sipas një raportimi të ardhur në portalin syrigjleber.info, në faqen e njohur “merrjep.al” tregtohen dy këlysh ujku kundrejt shumës prej 200 Euro. Nuk është hera e parë që në këtë faqe shiten lloje të cilat janë të ndaluara të kapen dhe të tregtohen.

Related Posts