Follow us on

Nga Lezha në Durrës, vazhdon gjuetia e rosave

Nga Lezha në Durrës, vazhdon gjuetia e rosave
Një shtetas i huaj ka raportuar një rast të gjuetisë së paligjshme. Bëhet fjalë për dhjetra rosa të masakruara nga 1/2 gjuetar të paligjshëm. Sipas raportimit, fotografitë janë postuar në një grup  italian në facebook “Acquatici che passione”, nga dy shtetas shqiptar. Gjithashtu, mendohet se gjuetia e rosave mund të ketë ndodhur gjatë muajit Nëntor 2017 – Shkurt 2018 në zonat Durrës dhe Lezhë. Sipas raportimit, në ligatinat e Lezhës ushtrohet gjuetia e paligjshme ditë edhe natë.  
Related Posts